ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ttp-min.png

THE TRANSLATION PROJECT

30 φοιτητές και φοιτήτριες Αγγλικής Φιλολογίας, Νομικής και Κινηματογράφου του Α.Π.Θ, καθώς και άλλων πανεπιστημίων και τμημάτων, μεταφράζουν εθελοντικά κείμενα από και για όλο τον κόσμο. Το πρώτο πλήρως προσβάσιμο website της φοιτητικής κοινότητας, όπου μπορείς να διαβάσεις ή/και να ακούσεις άρθρα για το COVID-19 AWARENESS και τις ανισότητες που εντάθηκαν εν μέσω πανδημίας. Τεύχη που θεματικά συνδυάζονται με καλλιτεχνικές δράσεις και έργα ώστε να τονίσουν ακόμα περισσότερο τον συσχετισμό των ανισοτήτων μεταξύ τους (intersectionality). Κοινωνικά, πολιτισμικά, οικονομικά, πολιτικά κείμενα, και συγγραφείς που μοιράζονται πρωτότυπες ιδέες, σε μια εποχή που το παλιό δεν έχει πεθάνει και το καινούργιο δεν έχει ακόμη γεννηθεί.

Social Media

Facebook

Instagram

Twitter

LinkedIn

LOGO_lezanta.jpg

ANIMARTISTS

Το "Animartists" είναι ένα συνεργατικό, διαδικτυακό περιοδικό το οποίο ασχολείται, κυρίως, με θεματικές ψυχολογίας, πολιτισμού και συνειδητότητας και οι συνεργάτες του είναι άτομα που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ανθρωπιστικών επιστημών, των τεχνών και του πολιτισμού. Οραματίζονται μαζί την εξέλιξή του περιοδικού σε ένα πρότυπο πλαίσιο ακαδημαικής εγκυρότητας, πολιτισμικής έμπνευσης και κοινωνικής αφύπνισης.  Μετά την ίδρυσή του το 2014 το υλικό του περιοδικού συνεχώς εμπλουτίζεται, χάρη στο μεράκι των ανθρώπων που το απαρτίζουν, το στηρίζουν και το ανανεώνουν, με προσωπικό τους κίνητρο την δημιουργία και την επικοινωνία.

0.png

E-CHARITY GR

Το Portal Κοινωνικής Δικτύωσης και Αλληλεγγύης #echaritygr ενημερώνει για δράσεις ανθρωπισμού, πολιτισμού και δικτυώνει την Κοινωνία των Πολιτών.